Kerstdagen en Eindejaarswisseling

Kom heerlijk genieten van onze Kerst- en Eindejaarstradities.

Kerst in Hotel de Echoput
Kerst in Restaurant de Echoput
Oud & Nieuw in Hotel de Echoput
Oud & Nieuw in Restaurant de Echoput
Kerst Thuismenu


Kerst in Hotel de Echoput

De Kerstdagen in Hotel de Echoput zijn bijzonder sfeervol en culinaire hoogtijdagen. We hebben verschillende hotelarrangementen samengesteld. Op Kerstavond is het sfeervolle Christmas Eve diner. Op eerste en tweede Kerstdag ’s avonds zijn de Grand Kerstdiners, met live pianomuziek. Een mooie kerstwandeling met glühwein of warme chocolademelk na afloop is tevens inbegrepen in het programma, voor de liefhebbers. Een andere mogelijke invulling van uw programma is een bezoek aan het in kerstsfeer getooide Winterpaleis het Loo, met prachtige gedekte eettafels en schaatsbaan.

Bekijk onze Kerstmenu’s

Reserveren Kerstarrangementen

Kerst in Restaurant de Echoput

Op eerste en tweede Kerstdag kunt u traditiegetrouw genieten van onze Kerstlunches voor jong en oud, waarbij de kerstman ook zijn opwachting zal maken. Op beide dagen vindt ’s avonds het Grand Kerstdiner plaats in restaurant de Echoput, met live pianomuziek. Uiteraard kunt u ook op Kerstavond bij ons terecht.
Bekijk onze Kerstmenu’s


Reserveer Kerstlunch Reserveer Kerstdiner

2017 Kerst, Hotel Restaurant de Echoput

Oud & Nieuw Arrangementen

Het vieren van de eindejaarswisseling in Hotel de Echoput is inmiddels ook een traditie geworden. We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Wij bieden u een feestelijk Oudjaarsavond-Menu, om 24.00 uur een toost met Champagne en oliebollen in onze hotelbar en op Nieuwjaarsdag een uitgebreid ontbijtbuffet. We vieren de eindejaarswisseling in feestelijke stemming en zonder vuurwerk. U bent van harte welkom.

Bekijk ons Oudejaarsavondmenu


Reserveren Oud & Nieuw arrangementen

Oud & Nieuw in Restaurant de Echoput

Wij bieden u een feestelijk Oudjaarsavond-Menu, met daarna om 24.00 uur de mogelijkheid om te toasten met Champagne en oliebollen in onze hotelbar. We vieren de eindejaarswisseling in feestelijke stemming en zonder vuurwerk. U bent van harte welkom.

Bekijk ons Oudejaarsavondmenu


Reserveer Oudejaarsdiner

New Year 2017, Hotel Restaurant de Echoput