Restaurant

Restaurant de Echoput op de Veluwe in Apeldoorn is gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. De Echoput ligt in het grootste wildgebied van ons land, het Kroondomein van Paleis het Loo. Er staat vrijwel het hele jaar vers Hollands wild op de menukaart. Eigenaar Peter Klosse is de grondlegger van het moderne smaakdenken. Klosse introduceerde het Multi-Sensorische Menu, waardoor u bewuster gaat proeven.

In Echoput Goes Wild, onze vernieuwde bar, kunt u terecht voor heerlijke Wild-bites en drinks, ook op zondag.

Voor groepen bieden wij speciale menu’s, dagprogramma’s op maat, onder andere in combinatie met een wild-speurtocht, kookworkshop in de Echoput Kookschool, Gastronomische Tijdreis door de geschiedenis van ons bedrijf, wijnproeverij of lezing over smaak.


Reserveer een tafel

Openingstijden Restaurant de Echoput

Lunch: Tafels vanaf 8 personen op afspraak (055-5191248 of banqueting@echoput.nl)

Diner: Dinsdag t/m zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur

Zondag: lunch en diner vanaf 8 personen op afspraak :055-5191248 of banqueting@echoput.nl


Echoput Goes Wild bar: Lunch en diner: alle dagen van 11.00 tot 24.00 uur. 


Reserveer een tafel

Menukaart Restaurant

‘Mensen hebben geen smaak, tenzij ze worden opgegeten’ en ‘lekker is geen toeval’. Het zijn uitspraken van Peter Klosse die de aandacht trekken. Je kunt over smaak lezen en praten, maar er gaat niets boven het zelf ervaren. Daarom kunt u in Restaurant de Echoput ervaren hoe onze zintuigen samenwerken bij het proeven. We noemen dit multi-sensorisch dineren. Omdat spelen met smaak zo leuk is!


de Menukaart

Goes Wild bar

Wild is onze basis en bijna het hele jaar werken onze koks met dat mooiste scharrelvlees dat er is. In onze gezellige bar Goes Wild bieden wij gelegenheid om te loungen en te genieten van onze heerlijke Wild-bites en Wild-drinks. Nieuw is onze Wildtafel, een proeverij van verschillende wildheerlijkheden met o.a. wildham, -worst, wildbouillon en wildstoof.
U bent van harte welkom.


Echoput Goes Wild Wild-bites kaart

Echoput’s Gastronomische Tijdreis

De geschiedenis van ons restaurant begon in 1955 en loopt parallel aan de geschiedenis van ons land. En deze hebben we in samenwerking met Postlounge uit Hilversum in beeld gebracht. Met trots presenteren we u dan ook: Echoput’s Gastronomische Tijdreis. Een programma waarin heerlijke gerechtjes worden afgewisseld met allerlei beeldmateriaal dat we in de loop van 60 jaar verzamelden. Prijs € 115,- p.p. all in (vanaf 10 personen). Meer informatie via 055-5191248 of banqueting@echoput.nl.