Het gastronomische menu


Makreel
Ingelegd in het zuur van appels met wilde kruiden, oester, granité van bleekselderij, knapperige groentes en een crème van bieslook.
Loire, Anjou Blanc en Terrasse, Domaine des Deux Vallées, 2014

Lentegroenten
Geserveerd met een sauce Soubise, gepocheerde kwarteleitjes, peulvruchten
en jonge brandneteltoppen.
Sud-Ouest, IGP Côtes de Gascogne, Terres Blanches, Domaine Chiroulet, 2013

Tongschar
Gegrild, asperges geroosterd met koolzaadolie, sauce Hollandaise
en crème van peterselie.
Languedoc, “Demi-Muid”, 2015, Domaine la Colombette

Lam
Met kappertjes en zonnebloempitten, meiknol van de barbecue, raapstelen,
knoflook en eigen jus.
Languedoc, Marselan, Villa Blanche, Calmel & Joseph, 2015

Zuring
Geserveerd met yoghurtmousse, hangop van staartpeper, yoghurt crunch,
klaverzuring en zuringdressing.
Vouvray, les Fondraux, Didier Champalou

Diverse mogelijkheden van het menu

3 Gangen: makreel, lam, zuring: € 49,50 p.p.
4 Gangen: makreel, lentegroenten, lam, zuring: € 59,50 p.p.
5 Gangen: makreel, lentegroenten, tongschar, lam, zuring: € 69,50 p.p.
Uitbreiding: selectie van bijzondere Nederlandse kazen: € 12,50 p.p.
Wijnarrangement: 5 gangen: € 47,50 | 4 gangen: € 39,50 | 3 gangen: € 29,50

 

Voorgerechten

Forel € 17,50
Zacht gegaard, romige saus met een hint van Bobby’s gin, geroosterde kaneel
en gepocheerde oester.
Vin de Savoie “Abymes”, 2015 Maison Uchet (prijs per glas € 7,80)

Makreel € 16,50
Ingelegd in het zuur van appels met wilde kruiden, oester, granité van bleekselderij, knapperige groentes en een crème van bieslook.
Loire, Anjou Blanc en Terrasse, Domaine des Deux Vallées, 2014 (prijs per glas € 8,20)

Wilde Gans € 18,50
Gerookt en met kastanje champignon, ingemaakte paddenstoel, zoetzuur mosterdzaad, crème van gekarameliseerde ui, geschroeide zilver ui en bouillon van Cevennen ui.
IPG d’Oc, “Viognier”, Verena wyss (prijs per glas € 7,00)

Hoofdgerechten

Tongschar € 35,00
Gegrild, geserveerd met asperges uit de oven en koolzaadolie, sauce Hollandaise
en crème van peterselie.
Languedoc, “Demi-Muid”, 2015, Domaine la Colombette (prijs per glas € 10,20)

Heilbot € 32,50
Gebakken, met bloemkool, geroosterde amandel, bloemkool couscous, beurre noisette
en Olde Remeker.
Languedoc, “Demi-Muid”, 2014, Domaine la Colombette (prijs per glas € 10,20)

Sukade van black Angus € 35,00
Met een crème van dragon, Pommes Dauphine, rode wijnjus, geroosterde boontjes en zilverui.
Rhône, Beaumes de Venise, 2014, Terrissimo, Gigondas la Cave (prijs per glas € 9,30)

Desserts

Zuring € 15,00
Geserveerd met yoghurtmousse, hangop van staartpeper, yoghurt crunch, klaverzuring en zuringdressing.
Vouvray, les Fondraux, Didier Champalou (prijs per glas € 7,90)

Rabarber € 15,00
Ingemaakt en langzaam gegaard, met een mousse en ijs van boeren karnemelk en een
meringue en crème van lavendel.
Italie, Moscato s’Asti DOCG, 2015, La Morandina (prijs per glas € 11,20)

Kaas € 18,00
Assortiment van Nederlandse lokale boeren geserveerd met honingraat, vijgenbrood,
marmelade en notenbrood.
Graham’s Port

Restaurant de Echoput vintage gerechten

Wildspecialiteit Rug Reebok – te bestellen vanaf 2 personen* € 39,50 p.p.
Met kappertjes en zonnebloempitten, meiknol van de barbecue, raapstelen, knoflook en eigen jus.
Languedoc, Marselan, Villa Blanche, Calmel & Joseph, 2015 (prijs per glas € 6,50)

Ganzenlever € 21,50
Geserveerd als terrine, gebakken en als parfait met verschillende bereidingen van biet,
maniquette peper en jus van Madeira.
Languedoc, Vin de France, Au Creux du Nid Rouge, Domaine la Colombette, 2015
(prijs per glas € 7,20)

Soufflé* € 17,50
Van verveine met een roomijs van likeur 43, een fudge van gecondenseerde boeren melk, gezouten citroen en schuim van honing.
Huisgemaakte cocktail van Likeur 43, verveine en Ginger ale (prijs per glas € 9,00)

 

* Gezien de bereidingstijd van ongeveer 30 minuten, is het aan te bevelen deze vooraf te bestellen.

 


Reserveer een tafel