Het Multi-sensorisch menu


(Alleen te bestellen indien alle tafelgenoten eraan deelnemen)

Harder
Rauw gemarineerd, met geitenkaas en groene mosterd, quinoa, gepekelde groenten en
piccalilly sorbet.
Vin de Savoie “Abymes”, 2015 Maison Uchet

Skrei
Zacht gegaard, romige saus met een hint van Bobby’s gin en geroosterde kaneel, gepocheerde oester en zuring.
Mosel, Riesling, Edener Treppchen, Kabinett, Markus Molitor 2014

Bloemkool
Als flan geserveerd, met gepocheerde eidooier, geroosterde hazelnoot, beurre noisette en
vanille-olie.
Languedoc, “Demi-Muid”, 2014, Domaine la Colombette

Reegeit
Gebraad van de achterbout, sap van rode kool, met merg gegratineerde witlof, witte amandel, winterpostelein en kruidnageljus.
Vin de Corse, “La Robe d’Ange”, Clos Fornelli, 2015

Bloedsinaasappel
Luchtige bloedsinaasappel met sorbet van trekdrop en crème van citroentijm.
Chili, Riesling, Late Harvest, Viňa San Pedro, 2014

Diverse mogelijkheden in het gastronomische menu

3 Gangen: harder, ree, bloedsinaasappel: € 49,50 p.p.
4 Gangen: harder, bloemkool, ree, bloedsinaasappel: € 59,50 p.p.
5 Gangen: harder, skrei, bloemkool, ree, bloedsinaasappel: € 69,50 p.p.
Uitbreiding: selectie van bijzondere Nederlandse kazen: € 12,50 p.p.
Wijnarrangement: 5 gangen: € 47,50 | 4 gangen: € 39,50 | 3 gangen: € 29,50

Voorgerechten

Forel € 17,50
Zacht gegaard, romige saus met een hint van Bobby’s gin en geroosterde kaneel, gepocheerde oester en zuring.
Vin de Savoie “Abymes”, 2015 Maison Uchet (prijs per glas € 7,80)

Harder € 16,50
Rauw gemarineerd, met geitenkaas en groene mosterd, gepekelde groenten en piccalilly sorbet.
Vin de Savoie “Abymes”, 2015 Maison Uchet (prijs per glas € 7,80)

Wilde Gans € 18,50
Gerookt en met kastanje champignon, ingemaakte paddenstoel, zoetzuur mosterdzaad, crème van gekarameliseerde ui, geschroeide zilver ui en bouillon van Cevennen ui.
IPG d’Oc, “Viognier”, Verena wyss (prijs per glas € 7,00)

Ganzenlever € 21,50
Geserveerd als terrine, gebakken en als parfait met aardpeer, gewelde druiven, Oloroso vinaigrette en hazelnoot.
IGP Côtes de Gascogne, “Soleil d’Automne”, 2012, Domaine Chiroulet (prijs per glas € 6,90)

Hoofdgerechten

(Op verzoek in kleine uitvoering te bestellen)

Skrei kabeljauw € 35,00
Gekonfijt in olijfolie, met piccalilly bouillon, kokkels, mosselen, gekiemde Quinoa, gestoofde bleekselderij en komkommer.
Loire, Valencay “Les Terrajots”, 2013, Francis Jourdain (prijs per glas € 7,80)

Heilbot € 32,50
Gebakken, met bloemkool, geroosterde amandel, bloemkool couscous, beurre noisette en Olde Remeker.
Languedoc, “Demi-Muid”, 2014, Domaine la Colombette (prijs per glas € 10,20)

Black Angus € 35,00
Rosé gebraden schouderstuk met dragon crème, Pommes Dauphine, rode wijnjus, geroosterde boontjes en zilverui.
Rhône, Beaumes de Venise, 2014, Terrissimo, Gigondas la Cave (prijs per glas € 9,30)

Reegeit € 37,50
Gebraad van de achterbout, sap van rode kool, met merg gegratineerde witlof, witte amandel, winterpostelein en kruidnageljus.
Vin de Corse, “La Robe d’Ange”, Clos Fornelli, 2015 (prijs per glas € 7,60)

Lamsnek € 32,50
Gelakt met kappertjes en zonnebloem pitten, Mei knol van de BBQ, raapstelen,
luchtige aardappel, geglaceerde knoflook en saus van gefermenteerde paddenstoel.
Bourgogne, Mâcon Bussières, Les Devants, Domaine de la Sarazinière, 2014 (prijs per glas € 10,40)

Desserts

Bloedsinaasappel € 15,00
Luchtige bloedsinaasappel met sorbet van trekdrop en panna cotta van citroentijm.
Chili, Riesling, Late Harvest, Viňa San Pedro, 2014 (prijs per glas € 7,20)

Chocolade € 15,00
Melk chocolade geserveerd met roomijs van zwarte thee en sparrenextract.
Loire, “Coteaux de l’aubance” 2014, Domaine de Montgilet (prijs per glas € 14,40)

Soufflé* € 17,50
Van winter Oolong-melange, hangop en roomijs van speculaaskruiden.
Fezas, “Vent d’Hiver”, 2011, Domaine Chiroulet (prijs per glas € 11,90)

Kaas € 18,00
Assortiment van Nederlandse kazen geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle geserveerd met honingraat, vijgenbrood, marmelade en notenbrood.
Graham’s Port

* Gezien de bereidingstijd van ongeveer 25 minuten, is het aan te bevelen deze vooraf te bestellen.

Specialiteiten a la carte

Wildspecialiteit Reegeit rug – te bestellen vanaf 2 personen € 39,50 p.p.
Op het karkas gegaard, sap van rode kool, met merg gegratineerde witlof, witte amandel, winterpostelein en kruidnageljus.
Vin de Corse, “La Robe d’Ange”, Clos Fornelli, 2015 (prijs per glas € 7,60)

 


Reserveer een tafel