Kerst Menu’s

De Echoput heeft heerlijke menu’s voor Kerst en Oudjaar. U heeft de keuze uit het Kerstavondmenu, Eerste- en Tweede Kerstdag (lunch)Menu, ons Kerst- Thuismenu en Oudjaarsmenu.

Menu Kerstavond
Lunchmenu Eerste Kerstdag
Grand Kerstmenu Eerste Kerstdag
Lunchmenu Tweede Kerstdag
Grand Kerstmenu Tweede Kerstdag
Menu Oudejaarsavond


Menu Kerstavond 2018


Fazant
Rouleau met truffel en lardo, mousse van ganzenlever, geschroeide maïs, Marsala en schuim van kardemom

Wilde kruiden
Als gnocchi met messeklever, crème van knolselderij, gefermenteerde oerwortel, kefir met kummel en wilde kruidenolie

 Griet
Gegrild met flan van rode paprika, crumble van zwarte olijf en een rijke beurre blanc

 Edelhert
 Gebraad van de rug met peterseliewortel, crème van pastinaak, soes van eekhoorntjesbrood en jus van kervelknol

 Pompoen
Fudge, ijs van gekarameliseerde witte chocolade, sinaasappel en crumble van pistache

Prijs 5-gangen Kerstavond menu: € 84,50 p.p

Voor meer informatie en om te reserveren, gelieve contact op te nemen via
reserveringen@echoput.nl of 055-5191248.


Lunchmenu Eerste Kerstdag 2018


Wilde zalm
Gemarineerd in sap van rode biet, gefermenteerde rode biet, flan van yoghurt, crème van lavas en haringkaviaar

Aubergine
Gepoft met freekeh, crème van miso, jus en loof van bospeen

 Edelhert
Gebraad van de rug met een warme salade van aardappel en chorizo, romanesco, hazelnoot, crème en jus van zwarte knoflook

Clementine
Crème brûlée met banketbakkersroom, ijs van mascarpone, en yoghurt

Prijs 4-gangen Kerst Lunchmenu: € 72,50 p.p.
Prijs Kinder-Lunchmenu: € 35,- p.p. (t/m 11 jaar)
Reserveer Lunch Eerste Kerstdag


Grand Kerstmenu Eerste Kerstdag 2018


Wilde zalm
Gemarineerd in sap van rode biet, gefermenteerde rode biet, flan van yoghurt, crème van lavas en haringkaviaar

Aubergine
Gepoft met freekeh, crème van miso, jus en loof van bospeen

 Langoustine
Geschroeid, crème van kruidnagel, sorbet van kervel, granny smith en schuim van strandkrab

Edelhert
Gebraad van de rug met een warme salade van aardappel en chorizo, romanesco, hazelnoot, crème en jus van zwarte knoflook

Buikspek
Gelakt met stroop van peer, gepocheerde peer, venkel en een crème van blauwe kaas

 Clementine
Crème brûlée met banketbakkersroom, ijs van mascarpone, en yoghurt

Prijs 6-gangen Grand Kerstmenu: € 97,50 p.p.

Voor meer informatie en om te reserveren, gelieve contact op te nemen via
reserveringen@echoput.nl of 055-5191248.


Lunchmenu Tweede Kerstdag 2018


Fazant
Rouleau met truffel en lardo, mousse van ganzenlever, geschroeide maïs, Marsala en schuim van kardemom

 Wilde kruiden
Als gnocchi met messeklever, crème van knolselderij, gefermenteerde oerwortel, kefir met kummel en wilde kruidenolie

 Edelhert
Gebraad van de rug met peterseliewortel, crème van pastinaak, soes van eekhoorntjesbrood en jus van kervelknol

Pompoen
Fudge, ijs van gekarameliseerde witte chocolade, sinaasappel en crumble van pistache

Prijs 4-gangen Kerst Lunchmenu: € 72,50 p.p.
Prijs Kinder-Lunchmenu: € 35,- p.p. (t/m 11 jaar)
Reserveer Lunch Tweede Kerstdag


Grand Kerstmenu Tweede Kerstdag 2018


Fazant
Rouleau met truffel en lardo, mousse van ganzenlever, geschroeide maïs, Marsala en schuim van kardemom

 Wilde kruiden
Als gnocchi met messeklever, crème van knolselderij, gefermenteerde oerwortel, kefir met kummel en wilde kruidenolie

 Griet
Gegrild met flan van rode paprika, crumble van zwarte olijf en een rijke beurre blanc

 Edelhert
Gebraad van de rug met peterseliewortel, crème van pastinaak, soes van eekhoorntjesbrood en jus van kervelknol

Wild zwijn
Preskop met ragout en crème van schorseneer en een schuim van trompette de la morte

Pompoen
Fudge, ijs van gekarameliseerde witte chocolade, sinaasappel en crumble van pistache

Prijs 6-gangen Grand Kerstmenu: € 97,50 p.p.

Voor meer informatie en om te reserveren, gelieve contact op te nemen via
reserveringen@echoput.nl of 055-5191248.


Menu Oudejaarsavond 2018

 

Wilde zalm
Gemarineerd in sap van rode biet, gefermenteerde rode biet, flan van yoghurt, crème van lavas en haringkaviaar

Aubergine
Gepoft met freekeh, crème van miso, jus en loof van bospeen

 Langoustine
Geschroeid, crème van kruidnagel, sorbet van kervel, granny smith en schuim van strandkrab

 Edelhert
Gebraad van de rug met peterseliewortel, crème van pastinaak, soes van eekhoorntjesbrood en jus van kervelknol

Clementine
Crème brûlée met banketbakkersroom, ijs van mascarpone, en yoghurt

Prijs 5-gangen Oudejaarsavond menu: € 84,50 p.p

Voor meer informatie en om te reserveren, gelieve contact op te nemen via
reserveringen@echoput.nl of 055-5191248.


Reserveren Kerstlunch


Uw naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoon *

E-mail *

Aanvraag betreft *
Kerstlunch 25 december, aanvang 13:00 uurKerstlunch 26 december, aanvang 13:00 uur

Aantal volwassen voor de Kerst Lunchmenu*

Aantal kinderen voor het Kindermenu (< 12 jaar, uitsluitend Kerstlunch) *

Allergieën of dieetwensen