RESTAURANT DE ECHOPUT

Restaurant de Echoput op de Veluwe in Apeldoorn is gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. De Echoput ligt in het grootste wildgebied van ons land, het Kroondomein van Paleis het Loo. Er staat vrijwel het hele jaar vers Hollands wild op de menukaart. Eigenaar Peter Klosse is de grondlegger van de nieuwe smaaktheorie wat heeft geleid tot nieuwe inzichten over wijn-spijs combinaties. Restaurant de Echoput is ook open op zondag.

In Echoput Goes Wild, onze recent vernieuwde gezellige hotelbar, kunt u terecht voor heerlijke Wild-bites en drinks.

Voor groepen bieden wij speciale menu’s, dagprogramma’s op maat, onder andere in combinatie met een wild-speurtocht, kookworkshop in de Echoput Kookschool, Gastronomische Tijdreis door de geschiedenis van ons bedrijf, wijnproeverij of lezing over smaak.


RESERVEER EEN TAFEL

Rode Poon, Hotel Restaurant de Echoput

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT DE ECHOPUT

Lunch: Tafels vanaf 8 personen op afspraak (055-5191248 of banqueting@echoput.nl) en Zondags vanaf 13.00 uur

Diner: Dinsdag t/m Donderdag van 18.00 tot 21.00 uur, Vrijdag en Zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur en Zondag van 13.00 tot 21.00 uur


Echoput Goes Wild bar: Lunch en diner: dagelijks van 11.00 tot 22.00 uur (op zaterdagen gesloten voor het diner). 


RESERVEER EEN TAFEL

Food Hotel Restaurant de Echoput

MENUKAART RESTAURANT

‘Mensen hebben geen smaak, tenzij ze worden opgegeten’ en ‘lekker is geen toeval’. Het zijn uitspraken van Peter Klosse die de aandacht trekken. Je kunt over smaak lezen en praten, maar er gaat niets boven het zelf ervaren. Kom proeven van al het lekkers op onze menukaart, met name van onze heerlijke wildgerechten.


DE MENUKAART

Wijn, Hotel Restaurant de Echoput

GOES WILD BAR

Wild is onze basis en bijna het hele jaar werken onze koks met dat mooiste scharrelvlees dat er is. In onze gezellige bar Goes Wild bieden wij gelegenheid om te loungen en te genieten van onze heerlijke Wild-bites en Wild-drinks. Nieuw is onze Wildtafel, een proeverij van verschillende wildheerlijkheden met o.a. wildham, -worst, wildbouillon en wildstoof.
U bent van harte welkom.


ECHOPUT GOES WILD WILD-BITES KAART

Salade Goes Wild Bar, Hotel de Echoput

ECHOPUT’S GASTRONOMISCHE TIJDREIS

De geschiedenis van ons restaurant begon in 1955 en loopt parallel aan de geschiedenis van ons land. En deze hebben we in samenwerking met Postlounge uit Hilversum in beeld gebracht. Met trots presenteren we u dan ook: Echoput’s Gastronomische Tijdreis. Een programma waarin heerlijke gerechtjes worden afgewisseld met allerlei beeldmateriaal dat we in de loop van 60 jaar verzamelden. Prijs € 115,- p.p. all in (vanaf 10 personen). Meer informatie via 055-5191248 of banqueting@echoput.nl.