ECHOPUT SHOP

In de gastronomische wijnwinkel van De Echoput ( in de lobby van het hotel) vindt u onze wijnen voor thuis, een assortiment kerstpakketten en relatiegeschenken, cadeaucheques, kant en klare wildragouts, fonds en sauzen uit de Echoputkeuken en kook- en smaakboeken van dr. Peter Klosse. Ook zijn debuutroman  ‘Een uitgekookte zaak’ is in bij ons verkrijgbaar. De Echoput heeft ook een webshop, waar u online kunt bestellen. Met Kerst is ons Kerst-Thuis-menu een van de hardlopers.

Klosse importeert wijnen uit Frankrijk en Duitsland. Hij ontdekte ooit Domaine La Colombette van de familie Pugibet, welke wijnen inmiddels bij veel Echoputgasten thuis worden geschonken. Ook de wijnen van Markus Molitor uit de Moezel kregen in ons land bekendheid vanwege Klosse en nog vele andere, o.a. Domaine Chiroulet van de Franse familie Fezas. In de wijnwinkel van De Echoput zijn interessante wijnen voor thuis, in diverse prijsklassen, te koop.


BEZOEK ONZE ONLINE SHOP

Kookschool Wine Tasting, Hotel Restaurant de Echoput

ECHOPUT KOOK- EN WIJNSCHOOL

De Echoput Kook- en Wijnschool in Apeldoorn geeft kookcursussen voor beginners en gevorderden, maar ook losse kookworkshops als programmaonderdeel van een- of meerdaagse vergaderingen of trainingen en als teambuilding. Uniek zijn onze cursus Wild en Wildbereiding.

De Echoput wordt gezien als de bakermat van de Nederlandse gastronomie. Jaap Klosse was in de 60-er jaren pionier op gebied van wildbereiding en opvolger Peter Klosse ontwikkelde zich tot de  ‘smaakprofessor’ van ons land. In de Echoput Kook- en Wijnschool dragen we graag onze kennis over door onze kookcursussen, kookworkshop, wijn-spijs diners, wijncursussen en proeverijen. Voor groepen ( minimaal 12 personen) maken we aparte programma’s. Professionals kunnen terecht bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse.


MEER OVER DE KOOKSCHOOL OVER DE ACADEMIE VOOR GASTRONOMIE

Kookschool, Hotel Restaurant de Echoput